www.zaaltjeszoeker.nl
Valuta:
Home ::  Privacy verklaring

Privacy verklaring


Dank u voor de toegang tot onze website ( "Site"). Wij respecteren uw privacy en wilt u uw persoonlijke informatie te beschermen. Voor meer informatie, lees onze Privacy verklaring.

Deze privacyverklaring legt uit hoe we verzamelen, gebruiken en (onder bepaalde voorwaarden) uw persoonsgegevens openbaren. Deze privacyverklaring verklaart ook de stappen die we hebben genomen om uw persoonlijke gegevens te beveiligen. Tot slot, deze privacyverklaring legt uit uw opties met betrekking tot het verzamelen, gebruiken en openbaar maken van uw persoonlijke gegevens. Door het bezoeken van onze site, gaat u akkoord met de in dit bericht beschreven praktijken.

Deze privacyverklaring is alleen van toepassing op deze site. Dit privacybeleid is niet noodzakelijk van toepassing op onze offline collectie van uw persoonlijke gegevens. Zie hieronder voor meer informatie. Wij zijn niet verantwoordelijk voor de inhoud of het privacybeleid op elke niet-XXX website waarnaar deze Site koppelingen of die links naar deze site.

Verzameling en gebruik van

De informatie die wij verzamelen:

Deze mededeling is van toepassing op alle verzamelde of op de Uggclearanncesaleboots.com website verstrekte informatie. Op sommige pagina's kunt u producten bestellen, maak verzoeken en register om materialen te ontvangen. De soorten persoonlijke informatie verzameld op deze pagina's zijn:

Naam

adres

E-mailadres

Telefoonnummer

Op sommige pagina's kunt u informatie over andere mensen te dienen. Bijvoorbeeld, als u een gift online bestellen en willen dat rechtstreeks verzonden naar de ontvanger, moet u het adres van de ontvanger in te dienen. In dit geval, de aard van de persoonlijke informatie die verzameld zijn:

Naam

adres

Telefoonnummer

The Way We gebruiken informatie:

We gebruiken de informatie die u over uzelf bij het plaatsen van een bestelling alleen voor die bestelling te voltooien. We deze informatie niet aan derden, behalve voor zover nodig is om die bestelling te voltooien.

We gebruiken de informatie die u over iemand anders bij het plaatsen van een bestelling alleen om het product te verzenden en te bevestigen levering. We deze informatie niet aan derden, behalve voor zover nodig is om die bestelling te voltooien.

We maken gebruik van niet-identificatie en geaggregeerde informatie om beter ontwerp van onze website en te delen met adverteerders. Zo kunnen we een adverteerder vertellen dat X aantal individuen een bepaald gebied op onze website, of dat Y aantal mannen en Z aantal vrouwen vulden ons inschrijfformulier bezocht, maar we zouden niet iets dat kan worden gebruikt voor het identificeren openbaren die individuen.

Ten slotte, hebben we nooit gebruikt of delen van de persoonlijk identificeerbare informatie die ons online op een manier die geen verband houden met de hierboven beschreven die zonder ook het verstrekken van u de mogelijkheid om opt-out of anderszins dergelijk niet-verwante toepassingen te verbieden.

Onze toewijding aan Data Security:

Om ongeautoriseerde toegang te voorkomen, nauwkeurigheid van de gegevens, en zorgen voor het juiste gebruik van informatie, hebben we in de plaats geschikte fysieke, elektronische en bestuurlijke procedures te beschermen en beveiligen van de informatie die we online verzamelen.

Updates van deze BELEID

Als we veranderen of updaten deze privacyverklaring, zullen we veranderingen en updates op deze site te plaatsen, zodat u altijd op de hoogte van welke informatie we verzamelen, gebruiken en openbaar te maken. Wij raden u aan deze privacyverklaring van tijd tot tijd, zodat u weet wanneer de Privacy Policy is gewijzigd of bijgewerkt. Als u vragen heeft over de Privacy Policy, neem dan contact met ons op.

Terug